Nuevo Jesus

Ik heb een tijdje terug – ergens in het begin van mijn tekenavontuur – een een Jezus getekend met houtskool. Van veraf best mooi, maar van dichtbij ben ik er toch niet tevreden over. Details ontbreken en de ogen zijn te comic-achtig. De blik van deze Jezus vind ik echter prachtig en ik stond vandaag op het punt om een aquarel ervan te kopen ergens in Amerika. Toch niet gedaan. “Dat moet ik toch ook zelf kunnen”, dacht ik vanmorgen. Het was alweer een aantal maanden geleden dat ik getekend heb, dus vanmiddag ben ik er weer eens voor gaan zitten. Ik had er veel zin in en dan lukt het altijd wel. Het was leuk om te doen en ik ben heel blij met het eindresultaat. Hij heeft al een mooi plekjes in mijn boekenkast!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *