Kersttekening

Het is weer bijna kerstmis. De boom staat al een week en dit jaar ben ik er blij mee. Zo nu en dan vind ik wat leuke kerstkaarten in mijn brievenbus. En na een kleine chat op Instagram begon het weer wat te kriebelen om wat te tekenen. Zo gezegd, zo gedaan. Tussen de opknapbeurt van mijn badkamer door heb ik mijn potloden weer eens van stal gehaald. Geen moeilijke tekeningen dit keer, maar snelle schetsen die lekker in te kleuren zijn. Heerlijk. De ene na de andere maak ik. Voor mijn oudtante maak ik de laatste jaren altijd een tekening die als kerstkaart dient. Zo ook dit jaar. Eentje met een voorbeeld dat ik online heb gevonden – een mooi meisje met een vogel in haar hand. Lekker lief en vredig. Maar… nu ik deze tekening af heb, denk ik: “deze verdient een leuke plek in mijn eigen huis”. Dus die heeft de tekening dan ook inmiddels gekregen. En voor mijn oudtante heb ik een nieuwe, net-zo-mooie gemaakt. Geen meisje met een vogel, maar een jongetje met een klein vosje.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *