Torenvalk in Friesland

Torenvalk in Friesland

Drie weken geleden had ik – ja, echt waar – een paar dagen vrij! Wat een feest. Na een geweldig mooie wandeling in de mist mét zon hier in Limburg ben ik voor de eerste keer naar Friesland afgereden. En dat was super leuk. Goed opgevangen door leuk gezelschap en een ’tour de Frieslan’ gekregen. Als eerste de Waddenkust, waar het best frisjes was, maar erg mooi. Flink gewandeld en om te beginnen mijn eerste echte buizerd op de foto gezet. Ofja, een goede foto. Bij de Waddenkust zaten erg veel torenvalken. Geweldig zeg. Eenmaal in de auto deed de stoelverwarming goed z’n best en leidde de auto ons naar een mooie vogelhut. De zon ging prachtig onder en zo langs de kleine dijk torende een mooie valk boven de auto. Gelukkig heb ik een panoramadak dus dat ging natuurlijk open. Hop – met alarmlichten aan midden op de weg en foto’s schieten. Ik hou zo erg van vogels! Niet normaal. De man in de auto die achter me tevoorschijn kwam, kon het niet zo waarderen. De flapdrol. Maar ik wel en heb deze prachtige foto geschoten. Ik ben er erg blij mee!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *