Kleine kabouter

Zondagavond, het was een heel regenachtig weekend. Maar wel een lekker weekend, na een paar weken extreme drukte op het werk. Vanalles gedaan. Naast de broodnodige boodschappen, een leuk concert van de fanfare gisteren heb ik ook vandaag de enige echte kerstboom opgezet. En het rendier op het dak gemaakt, want dat was gisteren omgewaaid zag ik toen ik diep in de nacht thuis kwam. Ik heb lekker wat gekookt (pastinaakpuree) en daarna lekker op de bank gelegen met de top-2000 playlist op Spotify. Tijd om een tekening te maken en even helemaal af te schakelen. En het resultaat is er naar, ik ben er erg trots op! Nu teken ik nog niet uit mijn hoofd, maar vanaf wat voorbeelden op internet, maar toch. Wederom een kleine kabouter. Het staat hier inmiddels vol met de kabouters…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *