Easy peasy: camembert in bladerdeeg uit de oven

Ja, dit is echt gemakkelijk. En ook heel lekker! Je koopt in de winkel een lekkere camembert. Ook koop je een pot honing, wat verse tijd én een rol bladerdeeg uit de koeling. Meer heb je niet nodig. Je verwarmt de oven voor op 200 graden. Je rolt het bladerdeeg uit, haalt de camembert uit de verpakking, legt die op het bladerdeeg, snijdt er wat inkepingen in en bestrooit die met verse tijm, honing en verse peper. Dan vouw je de bladerdeeg rond de kaas, legt die op een ovenschaal, bestrijkt die met wat eigeel en verse tijm, en wipt hem zo de oven in. Zo’n 20 minuten op 200 graden. Even laten afkoelen en smikkelen maar!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *