Club sandwich met knolselderijsalade, gebakken kip en oude kaas

Jamjam. Ik had nog wat knolselderijsalade over van gisteren en heb vanmiddag een heerlijk vullende club sandwich gemaakt. Oh ja, ik had ook nog wat citroenkip in de koelkast staan. Dus easy peasy voor mij. Kijk overigens voor het recept van de knolselderijsalade hier en lees hoe je de citroenkip maakt in dit recept. Overigens kun je ook kipfilet gebruiken die je even doormidden snijdt en aanbakt in de pan. Voor de rest is het echt super makkelijk. Neem drie sneden brood en rooster ze een paar minuten in de oven tot ze krokant zijn. Dan opbouwen die sandwich: allereerst een plak oude kaas, daar bovenop de knolselderijsalade, dan een snee brood, daar bovenop weer knolselderijsalade, dan de in plakjes gesneden gebakken kip en bovenop wat verse tuinkers of sla. Je kunt eventueel nog een snee insmeren met wat mosterd. Kan ook. Alles kan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *