Brood met gegrilde groenten en burrata

Het is middag. De zon schijnt. Een dagje vrij. Wat eet je dan? Zeker: een lekker brood met gegrilde aubergine, paprika, houmous (eet ik tegenwoordig erg veel), burrata, oregano, basilicum en olijfolie! Oh ja, en wat verse tijm! Allereerst snij je wat dikke stukken brood en besmeert die met olijfolie en oregano. Hop, grillen maar! Let wel op, want het gaat snel. Uit de pan en dan inwrijven met een teentje knoflook. Dan de groenten. Snij de paprika en aubergine en hussel die goed in olijfolie met zout, peper en oregano. Grill de groenten. Besmeer geen brood met houmous (of pesto), daar bovenop de groenten, daar weer bovenop wat gescheurde burrata, tijm, basilicum en wat grof zeezout. Afmaken met de lekkerste olijfolie die je hebt. Ik heb pas een super lekkere gekocht van het Italiaanse wijnhuis Laudemico. Smullen maar!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *