Steak sandwich

‘Manneneten’ – al zal menig vrouw dit ook lusten. Ik had nog brood liggen en een lekkere ribeye steak. Dat moet op, zeker op deze mooie, maar iets afgekoelde zondag. Dus: maar even een dikke boterham met ‘steak’ gemaakt. Waarom niet. Erg lekker… je neemt twee goede sneden brood. Dan twee dikke uien in ringen snijden en karamelliseren in de pan met wat (verse) rozemarijn. Na een kwartier een scheutje witte wijnazijn toevoegen, dan nog een kwartiertje aanfruiten en laten afkoelen. Grill dan het brood tot het krokant is. Leg op een snee wat cheddar en grill nog een minuutje. De andere kant besmeer je met een half teentje knoflook (gewoon de knoflook eroverheen wrijven). Lekkere mosterd erop, uien erop, dan de roze gebakken steak in reepjes, knapperige sla erop en dan de snee brood met cheddar erop. De kant  met cheddar moet trouwens aan de binnenkant 🙂 Nu ik dit recept trouwens hier neertik bedenk ik me dat zure komkommerreepjes ook nog lekker waren geweest op deze sandwich!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *