Zalmtimbaaltje met geitenkaas en avocado

Ingrediënten:

  • 4 grote plakken gerookte zalm
  • 100 gram geitenkaas
  • 1 rijpe avocado
  • 1 groene appel
  • Crème fraîche
  • Dille

Hoe maak je dit?

Allereerst neem je een aantal rammequins die je invet met wat olijfolie en daarna bedekt met vershoudfolie. Nu kun je de gerookte zalm erin schikken, let op dat de zalm over de randen hangt. Je vouwt de bonbon namelijk dicht. Maak daarna de vulling in een grote kom: avocado prakken, geitenkaas prakken, aanmaken met wat creme fraiche (of een scheutje kookroom) en door elkaar mengen. Afkruiden met dille, limoensap en peper en zout. Snij ook de groene appel in heel kleine blokjes (brunoise) en meng er doorheen. Vul daarna de rammequins met het geitenkaasmengsel, vouw de bonbon dicht en zet in de koelkast. Lekker met een eenvoudige salade met dressing van olijfolie, beetje mosterd en honing.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *