Eitje met geitenkaas, ui en dille

Nu eet ik al jaren geen ei. En toch heb ik een ei gemaakt. Het ziet er net wat mooier uit dan een geklutst ei in de koekenpan, en toch is dit niet anders. Het enige is dat ik deze heb gebakken in een steekring. Nou: je hebt dus twee eieren nodig, een scheutje melk, een rolletje witte geitenkaas, een kleine sjalot en wat verse dille. Kluts de eieren, doe wat melk erbij, peper en zout en wat fijngesneden dille. Schil de ui en snij flinterdunne halve maantje. Doe de helft bij het ei en roer. Nu gaat de koekenpan op het vuur met wat boter. Neem twee steekringen en verdeel het ei. Bakken maar! Je kunt met wat aluminiumfolie een oventje maken, zodat de bovenkant ook goed gaart. Na een paar minuten brokkel je er wat geitenkaas overheen, daarna nog een paar minuten en klaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *