Simpele salade van rauwe courgette

Zin in een lekkere salade voor bij de lunch? Dan is dit er wel eentje hoor. Een salade van rauwe gele courgette die je trouwens ook ‘gewoon’ met groene courgette kunt maken. Als eerste neem je een kom en een kaasschaaf. Was de courgette en schaaf er plakken af met de kaasschaaf. Neem een klein rood uitje en snij dit heel fijn in halve manen. Neem een rood pepertje en snij die ook fijn, maar dan in dunne ringetjes. Alles bij elkaar, grof zeezout erbij en wat zwarte peper. Daarna aanmaken met lekkere olijfolie, het sap van een halve citroen en een klein scheutje balsamicoazijn. Goed mengen en vervolgens veel verse basilicum doorheen doen. Simpel en lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *