Lekker pizzabrood voor tussen de middag

Zo nu en dan heb ik tussen de middag in het weekend zin in een broodje uit de oven. Je kunt er vanalles op doen. Deze keer iets in de ‘pizzavariant’. Je neemt een lekker stuk brood – ik snij altijd een dikke boterham van een heel brood. Vorige week heb ik een potje ajvar gekocht. Dit is een spread die steeds populairder is en wordt gemaakt van paprika en aubergine. Het komt oorspronkelijk uit Macedonië en mijn variant is behoorlijk pittig. Dus een kleine compensatie met wat cocktailsaus is nodig, denkt ik. Die heb ik er dan ook op gedaan. Daar bovenop wat gesneden uienringen, stukje tomaat (zonder vruchtvlees), wat mozzarella, een plakje kaas en afgemaakt met oregano. 8 minuten de oven in en een lekkere, snelle hap is klaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *