Romige knolselderijpuree

Mmmm. Deze puree is echt fluweelzacht. En heeft een heerlijke smaak. Een mooie basis voor een goed gerecht, bijvoorbeeld dit. Maken is makkelijk. Neem een halve of hele knolselderij (2 of 4 personen), schil die en snij in kleine blokjes. Doe hetzelfde met een aardappel. In de pan ermee en dan een pakje slagroom erbij of een helft als je een halve selderij hebt. 200 of 400 ml kippenbouillon erbij, aan de kook brengen en gaar koken in circa 10-12 minuten. Dan zeven en het kookvocht opvangen. Hier kun je namelijk een lekkere saus van maken! Hop, de aardappel en knolselderij de keukenmachine in en doordraaien tot je een zalvige puree hebt! Ik heb hem niet eens hoeven af te kruiden…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *