Makkelijke saucijzenbroodjes

Dit is echt wel zo super makkelijk. Toch wel eens gemaakt, of niet? Oké. Je koopt een rol bladerdeeg. Ik heb die verse uit de koeling genomen. Je koopt lekker gehakt, ongeveer 250 gram voor vier goedgevulde broodjes. Je opent de verpakking van het bladerdeeg en rolt het deeg uit. Neem het gehakt, kruidt het af met peper, zout en nootmuskaat en doe er een beetje paneelmeel doorheen. Een schepje. Verdeel het gehakt in vieren en rol er en worst van. Leg die op de bladerdeeg en snij die daarna in vieren. Nu oprollen of dichtvouwen. Wat je wil. Druk de randen wel goed aan, eventueel door ze een beetje nat te maken. Eventueel vul je ze nog af met een klein streepje curry. Dan aflakken met eigeel – of in mijn geval gewoon melk. Bestrooi de broodjes met wat wit sesamzaad en dan een half uur afbakken in de oven op 200 graden. Echt heel makkelijk en lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *