Salade met burrata, avocadocreme en tomaatjes

Heel lekkere maaltijdsalade die ik pas heb gegeten op een leuke avond in Gorinchem. Al denk ik dat ik hem net iets anders heb gemaakt. Allereerst neem je een halve avocado en pureert die met de blender met wat peper, zout en een beetje limoensap. Zet aan de kant. Halveer dan lekkere, kleine tomaatjes met veel smaak en neem wat blaadjes kropsla. De binnenste bladeren zijn echt het lekkerste. Dan kun je opmaken! Allereerst doe je de avocadocreme op het bord. Daar bovenop gaan de blaadjes sla en tomaatjes. Dan de burrata – die is echt super lekker! Goede mozzarella met room in. Breek die doormidden en leg die op het bord. Maak af met wat balsamicoazijn en een paar kleine dotjes groene pesto. Tenslotte wat basilicumblaadjes en afwerken met een klein beetje grof zeezout op de tomaatjes. Echt heel lekker!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *