Vers brood met champignons!

Lekkere lunch! En snel klaar! En erg lekker. Wat wil je nog meer? Neem een tweetal lekkere sneetjes brood. Wat je lekker vindt. Doe deze kort in de oven, zodat ze lekker knapperig worden. Ondertussen snij je een uitje fijn in halve maantjes en bakt dit aan in een koekenpan. Maak wat champignons schoon en snij in dikke plakjes. Voeg toe bij de ui en bak ook goed aan. Daarna voeg je nog een fijngesnipperd teentje knoflook toe. Nu: neem wat cognac, whiskey of witte wijn en blus de champignons hiermee af. Voeg daarna een scheutje kookroom of crème fraîche toe en een flinke lik mosterd naar keuze. Voeg wat limoen- of citroensap toe aan de champignons en maak af met wat vers gesneden peterselie. Heerlijk! Een echte herfstlunch…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *