Snaccident

Ok. De laatste keer met stappen dan. Ik was alleen op stap in Baños in Ecuador. Met mezelf. En uiteindelijk een grote groep Belgen in Le Leprechaun. Het was gezellig en ik moet zeggen dat het bier in Ecuador gewoon goed is. Club bier – in mooie doorzichtig groene flesjes. Het was uiteindelijk een uur of 3 ’s nachts en ik had honger. Naast de kroeg lag een eettent. Papas con pollo. Friet met kip. En een heleboel saus. En een heleboel papas con pollo. Lekker. Daarna nog maar een biertje gedronken en toen op weg naar het hotel. Ik kan het me nog goed herinneren. Onderweg werd ik een paar keer door totaal onbekenden aangesproken en ‘aangeroepen’ om in een discotheek nog iets te gaan drinken. Non gracias! Maar ik had nog honger. Dus toch nog maar even een pizzatent in gegaan. En uiteindelijk nog een grote pizza met weet-ik-niet-meer wat erop zat opgegeten. Lekker. De ochtend erna voelde het als een echt snaccident. Net zoals die keer met Rob in Reykjavik. Toen we voor 26 euro een pizza hebben gegeten na een avond doorhalen in een Ierse pub. Een half uur happy hour – twee voor de prijs van één. Alleen kostte één bier al 6 euro. Ik bespaar de details, ander verhaal…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *