Gemakkelijke, maar lekkere mosterdsaus

Benodigd: een gesnipperd uitje, gepofte knoflook (twee teentjes in de oven), rundvleesbouillon, meel, mosterdzaadjes, lepels lekkere mosterd, kookroom, dragon en een scheutje witte wijnazijn.

Bereiding: snipper de ui en fruit deze glazig met wat mosterdzaad en dragon. Meng daarna het meel erdoor en bak dit gaat. Maak ondertussen de bouillon en maak vervolgens een roux. Voeg er kookroom aan toe en kool een beetje in. Die vervolgens de fijngehakte, gepofte knoflook erbij samen met wat lepels lekkere mosterd (naar smaak). Voeg uiteindelijk een scheutje wittewijnazijn erbij en verse dragon. Kruid af met peper en zout.

Heel erg lekker met een gebakken varkenshaasje, wat aardappelkroketten en gesmoorde bospeen met tijm.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *