Brood met mangochutney, geitenkaas en verse tijm

De eerste week thuiswerken door dat gekke virus. Je moet wat in de middagpauze, dus ik maak me dan maar ‘gewoon’ een lekker iets. Vandaag heb ik brood gegeten met mangochutney die ik van het weekend zelf heb gemaakt, met wat zachte geitenkaas erop en verse tijm. Super lekker!

Als eerste neem je een mooie snee brood die je in de oven of pan even krokant roostert. Maak de mangochutney trouwens van tevoren, want die kun je zeker een week in de koelkast bewaren. Zie hier het recept. Besmeer de boterham met de chutney en breek er zachte geitenkaas overheen. Beetje afmaken met zwarte peper en blaadjes verse tijm. Heel erg lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *