Snelle panini met mango, koriander en rode peper

Zo in deze tijd van het coronavirus werk ik sinds vrijdag helemaal thuis. Het contact met mensen op kantoor ga ik zeker missen, al vinden we met elkaar ook andere wegen om samen te werken en het sociale aspect te hebben. Het voordeel van thuiswerken is dat ik ook thuis wat in elkaar kan draaien als ik honger heb. Dus vrijdagmiddag – met een heerlijk schijnend zonnetje – heb ik een snelle wrap in elkaar gedraaid. Beetje van mezelf, beetje uit een potje. Maar super lekker en dit weekend heb ik er zeker drie van op. Haha.

Wat heb je nodig? Een wrap (zo groot als je honger hebt), een half uitje, een klein stukje rijpe mango, een kwart rood pepertje, wat roomkaas, klein beetje sambasaus (of wat je lekker vindt), handje geraspte kaas en veel koriander! En een grill om de panini in te bakken. Als eerste smeer je de helft van de wrap in met roomkaas en de andere met saus. Snij het uitje in halve ringen en leg erop. Dan rasp je de rode peper. Ik heb die altijd in de diepvries liggen en dan gaat raspen makkelijk. Een verse snij je super fijn. Dan schil je een stukje mango, snijdt dit in kleine blokjes en legt het er ook op. Afmaken met geraspte kaas en flink wat koriander. En dan bakken maar! Ik denk een minuutje of 3-5. Super lekker!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *