Aubergine uit de oven

Snel gerechtje voor een doordeweekse dag. Italiaans. Je neemt een aubergine, wast die en snijdt die in lange stukken. Olijfolie erop, peper, zout en wat oregano en aanbakken in een koekenpan. Als de aubergine aangekleurd is leg je die in een ovenschaal. Snipper nu een uitje en een teentje knoflook en fruit die aan. Een blikje gepelde tomaten erbij, oregano, peper en zout en laat iets inkoken tot de saus wat dikker is. Een scheutje balsamico erbij en daarna giet je de saus over de aubergines. Nu wat lekkere plakken mozzarella erover en wat geraspte grano padano. Een half uurtje de oven in op circa 200 graden en klaar is kees! Lekker met pasta of gewoon wat stokbrood.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *