Mangotoetje met speculaas en slagroom!

Wat heb je nodig? (4 stuks)

  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 gr. monchou
  • 50 gr. witte basterdsuiker
  • speculaas koekjes
  • 1 mango

Bereidingswijze
Klop in een ruime kom de slagroom iets  stijf met de vanillesuiker. Let er wel op dat je niet al te lang door blijft mixen, anders krijg je boter en is de  slagroom mislukt. Vervolgens pak je de mango die je schilt en de helft pureer je in de blender of met een staafmixer. Dan het leuke deel: je neemt de speculaas en die sla je fijn in een theedoek. Vul de glaasjes met een laagje speculaas, vervolgens de mangopuree en slagroom. Dan weer een laagje mango en slagroom en aftoppen met wat stukjes mango die je in kleine blokjes snijdt. Je kunt eventueel de speculaas mengen of vervangen door lekkere bastognekoeken. Simpel recept en toetje, maar altijd lekker!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *