Bladerdeegpizza met witlof en geitenkaas

Snij circa zes stronkjes witlof in helften en smoor ze in boter in een pan. Kruid af met peper en wat nootmuskaat en wat honing. Laat intussen vier vellen bladerdeeg ontdooien, maak er één lap van en rol deze met een deegroller uit. Maak er een cirkel van. Prik met een vork honderden gaatjes in de bodem, laat een dikke rand vrij. 7-10 minuten op 180 graden. Schep intussen de geitenkaas in een kom, maak aan met een scheutje kookroom, kruid af en meng tot een gladde massa. Besmeer na het afbakken de taartbodem met de geitenkaas en leg de witlof er in een waaier op. Ris nog wat tijm en verdeel die bovenop. Nu de taart nog 3 minuten de oven in en klaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *