Pita’s met cevapcici, paprika, houmous en munt

Snelle hap: een gevuld pitabroodje met houmous, cevapcici en paprika. En nog meer hoor. Bak allereerst de pita’s af in de oven. Ondertussen snij je een grote rode ui in dunne ringen en die fruit je aan in een pan. Doe er na een paar minuten rode paprika bij en wat worstjes – ik heb cevapcici’s gebruikt uit de diepvries. Die heb ik altijd paraat voor een snelle hap als deze. Bak alles goed aan en ‘prak’ de worstjes als ze gaar zijn. Dat vult makkelijker namelijk en de smaken mengen zich nog meer. Kruid alles af met kurkuma, kaneel en komijnpoeder en bak alles nog even goed aan. Maak de vulling af met wat citroensap. Nu vullen die dingen! Besmeer de pita’s met houmous (zelfgemaakt of uit de winkel) en vul ze daarna met de vulling van ui, paprika en cevapcici. Maak af met wat lekkere klodders crème fraîche, wat gebrokkelde feta en verse muntblaadjes. Lekker en snel!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *