Vogels die ik heb gezien tijdens mijn trip naar Zuid-Amerika

Deze zomer heb ik twee maanden rondgereisd in Zuid-Amerika. In Peru, Bolivia, Ecuador en de Galapagoseilanden wel te verstaan. Het was in meerdere opzichten een echt geweldige reis. Ik heb erg genoten en super veel mooie dingen gezien en beleefd. Wat een natuur en omgeving! Op de één of andere manier word ik blij en enthousiast van dieren en vogels in het bijzonder. Dus ik heb er veel gezien en ook veel op de foto gezet! Sommige zijn bekend, zoals de Blue-footed Booby op de Galapagos, andere minder bekend. Sommige namen heb ik te danken aan een leuke gids op San Cristobal op Galapagos en alle andere heb ik opgezocht tijdens mijn laatste dag van de vakantie in het hotel in Guayaquil in Ecuador. Het zijn trouwens allemaal foto’s die ik zelf heb gemaakt. En daar ben ik best trots op 🙂

Blue-footed Booby – Galapagos

Nasza Booby – Galapagos

Brown Pelican – Galapagos
Fregat Bird – Galapagos
 
Darwin’s Finch – Galapagos
Yellow Warbler – Galapagos
 Galapagos Mockingbird – Galapagos
Lava Heron – Galapagos
 
Smooth-billed Ani – Galapagos
 
Galapagos Lava Gull – Galapagos
 
Swallow-tailed Gull – Galapagos
Black-necked Stilt – Galapagos
 
American Flamingo – Galapagos, Peru
 
Galapagos Penguin – Galapagos
 
Common Gallinule – Galapagos
 
Galapagos White-cheecked Pintail Duck – Galapagos
 
Hoatzin – Ecuador (Amazone)
 
Black flowerpiercer – Ecuador
Sparkling Vileotair Hummingbird – Ecuador
 
Brown Inca Hummingbird – Peru (Lares)
 
Rufous-collared sparrow – Peru (niet 100% zeker)
 
Puna Ibis – Bolivia
 
Peruvian Sierra Finch – Bolivia (niet 100% zeker)
 
Correndera Pipit – Peru
 
Andean Condor – Peru
 
Yellow-faced Parrotlet – Peru
 
Vermillion Flycatcher – Peru
Yellow-chevroned Parakeet – Peru
 
Neotropic Cormorant (aalscholver) – Peru (Ballestas)
 
Snowy Egret (Heron) – Peru (Ballestas)
 
Inca Tern – Peru (Ballestas)
 
Vulture Red Neck – Peru (Ballestas)
  
Southern Yellow Grosbeak – Peru, Ecuador

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *