Makkelijke wrap met kip en guacemole

Gerecht van 15 minuten. Voor doordeweeks op een warme avond na het werken. Je neemt twee tortillawraps. Verder maak je een guacamole (niet geprakt) van stukjes avocado, tomaat, een heel fijngesnipperd rood uitje en limoensap. Kruiden met zout (zeezout), peper en wat chilipoeder. Dan de kip. Besprenkel deze met olijfolie, peper, zout, chilipoeder en bak deze dan in de pan. Al bijna klaar. Verwarm de wraps een halve minuut in de magnetron of in een koekenpan. Beetje bestrijken met creme freche, de kip erop, wat ijsbergsla erop en daarna de guacamole. Inpakken in aluminiumfolie en doormidden snijden – niet goed voor je mes trouwens. Smakelijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *