Zalm met mosterd, groene asperges en pasta


Een lekker gerecht. En binnen een half uur op tafel. Wat heb je nodig? Twee zalmmoten, een rode ui, twee teentjes knoflook, vier eetlepels milde mosterd, twee theelepels dille, groene asperges en pasta – die je lekker vindt! En een lepeltje honing en kappertjes.

Als eerste meng je een lepeltje honing met een lepeltje mosterd en een klein beetje dille. Wentel de zalm er doorheen. Breng een pan water aan de kook en doe de pasta erin. Doe hetzelfde met de groene asperges. Intussen begin je aan de saus. Snipper de ui en knoflook en fruit die aan in een koekenpan. Voeg na een tijdje de kookroom toe, een lepeltje dille en drie eetlepels mosterd. Roeren maar! Bak intussen de zalm – rosé is lekker. Voeg daarna alles bij de saus en maak af met wat peper, zout en kapperjes. Smakelijk eten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *