Oepsie…

Ecuador, maandag 24 juli 2017, aan de rand van het Amazoneregenwoud ergens in de Liana Lodge. Niet met de auto te bereiken, maar alleen per boot over de Rio Napo. Mooie omgeving, prachtige logde. Alleen elektriciteit in het centrale deel van de lodge, de huisjes liggen een flink aantal meters lopen het oerwoud in. Er zit vanalles – ik hou er van. In totaal vier dagen verbleven en de avonduren bijna alleen maar doorgebracht bij de bar. Waar een super gezellige lokale man cocktails maakt met lokaal gestookt spul. Ik probeer alles, zo op ‘vakantie’ moet je toch eens een cocktail proberen, nietwaar? En dan op weg naar het huisje. Er is dan wel elektriciteit, maar er zijn geen lampen. Alleen een open haard en kaarsen. Gezellig. Er loopt een klein jongetje voor me. Hé, hoe laat is het trouwens? Hoef jij niet al in bed te liggen? O nee, het is vakantie… En dan: KRAK! En toen was het gebeurd.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *