Mooie, oude foto

Op 2e kerstdag was ik nog eens wat oude foto’s aan het bekijken. Ik heb veel foto’s op mijn telefoon staan, die automatisch synchroniseert met m’n iPad. Maar dat werkt niet altijd lekker. Zo had ik ook een ‘gedeeld’ album gemaakt – meerdere zelfs – van de vakantie in Egypte in 2010. Ik was door de foto’s aan het bladeren toen mijn oog viel op een prachtige foto die ik daar heb geschoten. Tegenwoordig vind ik het super leuk om foto’s te schieten. Destijds ook al, maar niet zo zoals nu. Het was voor ‘klik-en-gaan’ terwijl ik de laatste jaren echt plekjes opzoek en continu rondkijk naar een mooie compositie en sfeer. Maar goed, ik zag dus een foto uit Egypte. Eentje met een vergaand uitzicht over de wijken van Cairo, geschoten in de buurt van de bekende Mohammed Ali moskee – die overigens een echte aanrader is om te bezoeken. Ik heb de foto maar direct op Google Maps gezet en deze wordt nu al veelvuldig bekeken. Wordt een topper, dat weet ik nu al. En ik ben er blij mee…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *