Kicker Rock!

DCIM840GOPRO

Ecuador – 9 August 2017 – 22° – Uit mijn blog van 2017

Kicker Rock! | Leon Dormido! | De slapende leeuw!

M’n laatste dag Galapagos: vroeg opgestaan om naar de zogenaamde Kicker Rock te gaan. Een grote rotsformatie, overblijfselen van een grote vulkaan die in de tijd is geërodeerd. Het staat bekend als één van de meest bijzondere plekken om te snorkelen en dat heb ik gedaan vandaag! Twee sessies en tussendoor de formaties bekeken met alle vogels die er leven (Yes!). Het water was op sommige plekken erg koud (17 graden) en zelfs m’n wetsuit hield dat niet tegen. Naast ontzettend veel zeeschildpadden zijn de rotsen onder water prachtig om te zien met alle kleuren en het zeeleven dat erop en ervan leeft. En als klap nog een Galapagos haai gezien en misschien wel twintig hamerhaaien! Ik kreeg toch wel even de kriebels te weten dat je in open zee tussen de haaien zwemt. Maar het was het dubbel en dwars waard.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *