Sleave League in Noord-Ierland

In 2013 heb ik samen met El en haar pap en mam een rondreis gemaakt in de Republiek Ierland en Noord-Ierland. Aangekomen in het Noorden van Ierland hebben we een geweldig bezoek gebracht aan de Slieve League Cliffs in het graafshap Donegal aan de Atlantische kust. Het was nodig om van de grote touringcar over te stappen naar een klein busje en dat is altijd goed. Sommige plekken zijn namelijk te commercieel en toeristisch en gelukkig deze plek niet. We hebben er een flink aantal uren rondgewandeld en ik heb zelf een flinke wandeling gemaakt hoog de bergen in. Een uur lang ben ik niemand tegengekomen met een adembenemend uitzicht van de grote hoogte. Met een hoogte van 601 meter is het één van de hoogste zeekliffen van Europa.

Dit vind je misschien ook leuk...