Vanmorgen heb ik me verslapen…

Puente del Centenario

Cuenca, Ecuador, (ook) 30 juli 2017

Poeh, het was leuk vannacht. Op stap gegaan met José (noemen ze hier allemaal Pepe), een Argentijn die werkt in het hostel. Echt lachen, maar heb het ontbijt gemist…

Parque Nacional Cajas

Cuenca, Ecuador, (ook) 30 juli 2017

Vanmorgen heb ik me verslapen. Ik lag gewoon te laat in bed en moest te vroeg op. En wel om half 10 (ahum). De wekker uitgedrukt en pas een uur later stond ik onder de douche. Lekker ontbijtje gegeten bij de markt die tegenover het hostel ligt en ik voelde me herboren. Ik had alleen met twee anderen afgesproken om naar het Parque Nacional Cajas te gaan. Het is een natuurpark met een tundra-achtig landschap en ligt ongeveer 30km van Cuenca. Ongeveer een uurtje met de openbare bus. Dus dat heb ik gemist, maar niet helemaal. Want zij hadden de bus gemist dus ben alsnog gegaan. Het was heel mooi, een landschap wat ik hier nog niet eerder heb gezien met bergen, moerassen, mossen en grassen. Erg mooi, ook al wat het bewolkt, koud en regenachtig… helaas niet goed op gekleed want toen ik weg ging uit Cuenca was het zonnig. Volgende keer moet ik daar meer rekening gehouden. Mijn wandelschoenen kwamen (eindelijk) weer eens goed van pas! Ik merk dat de natuur me toch erg trekt naar een aantal dagen in een stad te hebben rondgewandeld. De terugreis ging veel sneller dan de heenreis, lekkere hamburger gegeten op het busstation voor welgeteld 1,25 dollar en nu lekker terug in het hostel voor een rustige avond. Ben ik aan toe! Morgen eens op mijn gemak Cuenca bekijken en de dag erna door naar Guayaquil. Mijn laatste bestemming voordat ik naar de Galapagos eilanden ga!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *