Aurora Borealis forecast (handige link)

In november 2016 ben ik in IJsland geweest en heb ik met m'n iPhone dit mooie Noorderlicht geschoten!

In januari 2013 ben ik naar Zweeds Lapland afgereisd, naar Kangos om precies te zijn. Dit is een kleine plaats in het Noorden van Zweden en ligt tussen de grote steden Kiruna en Kittila. Kangos ligt ongeveer 150 kilometer boven de poolcirkel en is adembenemend mooi. In een mooie, houten chalet in the middle of nowhere hebben we een week lang opgetrokken tussen de bevroren meren, uitgestrekte en besneeuwde bossen en mooie lucht.

In de Pinetree Logde (plek waar we hebben overnacht) gebruikte men een leuke site die niet de weersvoorspelling, maar de aurora-voorspelling laat zien. Die site wil ik jullie niet onthouden: http://www.gi.alaska.edu/AuroraForecast/Europe/

Dit vind je misschien ook leuk...